Over Bubbles & Home

Bubbles & Home is een woonwinkel in winkelcentrum De Kwinkelier in Bilthoven. Bubbles & Home heeft een luxe assortiment voor de vrouw van nu; bestaande uit diverse exclusieve merken als Gien, Petit Bateau, Rice, Le Jacquard Français, Emma Bridgewater, Mateus, Janny van der Heijden, Meri Meri, Les Jardins de la Comtesse, en nog veel meer. Van deze prachtige merken verkopen wij producten als servies, tafelkleden, kinderkleding, vazen, geurstokjes, accessoires, kunst; schilderijen & fotoprints.

Ik wil met Bubbles & Home graag de huiselijke en gezellige sfeer creëren die de gasten ervaren in onze brasserie en daarbij een stukje van die sfeer meegeven voor in eigen huis.

Coming soon

Voor nu focussen wij ons volledig op onze fysieke winkel. Maar vanaf juni opent Bubbles & Home een webshop en kunt u onze prachtige woonartikelen ook online bestellen.

Over Bubbles & More

Bubbles & More bestaat uit:

Bubbles & Blessings; brasserie (tel: 030-2283882)
Bubbles & Bed; bed & breakfast (tel: 030-2283882)
Bubbles & Bakery; bakkerij (tel: 030-2028030)
Bubbles & Home; woonwinkel (tel: 030-2028040)
Bubbles & Bloom; bloemenwinkel (tel: 030-2028050)

Voor nu focussen wij ons volledig op onze fysieke winkels. Maar vanaf april openen Bubbles & Bakery, Home en Bloom een webshop en kunt u onze producten ook online bestellen. Voor nu kunt u naar onze winkels bellen om bestellingen te plaatsen.