We hopen natuurlijk dat je tevreden bent met je aankoop. Maar mocht dat niet het geval zijn, dan vind je hieronder de informatie over het retourneren van je bestelling. Uiteraard mag je ook altijd contact met ons opnemen of even langskomen in de winkel mocht je nog vragen hebben.

Retourvoorwaarden

Termijn
Bij online aankopen heb je een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Hiermee kan je tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling, je bestelling geheel of gedeeltelijk annuleren. Het annuleren van de bestelling dient schriftelijk (per brief of e-mail) te worden gedaan.

Voorwaarden
Om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen is het belangrijk om je product in de originele staat en onbeschadigd terug te sturen. Uiteraard kan je het product gerust bekijken zoals je in de winkel zou doen.
Maar mocht er echt sprake zijn van schade dan zijn wij helaas genoodzaakt om de waardevermindering vast te stellen en deze te verrekenen.

Retourkosten
Bij het retourneren van een deel van je bestelling krijg je alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde producten terug. Bij het retourneren van je gehele bestelling ontvang je het volledige aankoopbedrag en daarmee ook de betaalde verzendkosten terug.
De kosten van het eventueel retour zenden van de bestelling (ongeveer € 6,75 via PostNL) zijn voor je eigen rekening. Wij staan er echter ook voor open dat je de bestelling persoonlijk retour komt brengen in onze winkel mits dit beter uitkomt.

Terugbetaaltermijn
Je ontvangt het verschuldigde aankoopbedrag binnen 14 dagen na herroeping terug van ons op je rekening, mits wij je bestelling binnen deze termijn retour hebben ontvangen. Anders ontvang je het verschuldigde aankoopbedrag terug wanneer de bestelling ontvangen en verwerkt is.

Uitzonderingen
Oorbellen die uit hun oorspronkelijke verpakking zijn gehaald en daarmee mogelijk zijn gedragen kunnen wij vanuit een hygiënisch oogpunt niet retour nemen.